Wijkvereniging Vlietpoort  -  even voorstellen onze betrokken bestuursleden

Jenny Du Pon – Herman Kleibrinkstraat

Sinds mei 2020 woon ik samen met Aart in deze mooie, kleine wijk. Met veel plezier!

Graag wil ik me inzetten in het bestuur van de Wijkvereniging. Ik vind het belangrijk dat we werken aan de sociale samenhang in de wijk: dat we elkaar kennen, groeten en af en toe iets samen ondernemen. De buurtbbq en de Nieuwjaarsbijeenkomst worden gelukkig goed bezocht.

Ook de leefbaarheid in onze kleine wijk vind ik belangrijk: schoon, heel en veilig.

 

Ik ben 9 maanden van het jaar beschikbaar, en 3 maanden op reis met onze camper!

Contact: bestuur@vlietpoort.nl

 


Arjen Bonestroo – Elly Kerkhofkade

Arjen is secretaris van de wijkvereniging, ex-politicus met sterke connecties in de gemeente Leiden. Een meester in bestuurskunde en onderwijs, betrokken bewoner en hondenliefhebber: daar kan de wijk z’n voordeel mee doen. 

Contact: bestuur@vlietpoort.nl

 

 

 


Trudy Kwik – Delftse Jaagpad dijkwoningen

Trudy is vice-voorzitter van de wijkvereniging en woont vanaf het eerste uur van de wijk aan het Delftse Jaagpad. Zij heeft een evenementenbureau voor zakelijke evenementen, organiseert Gin & Rum Festivals, is uitvaartbegeleider bij haar bedrijf Samen Dichtbij Uitvaartbegeleiding en is extern vertrouwenspersoon. Kortom een bezige bij die wij in het bestuur graag er bij hebben!

Contact: bestuur@vlietpoort.nl

 

 


Rob Thissen – Herman Kleibrinkstraat

Rob is penningmeester van de wijkvereniging. Een relatieve nieuwkomer in zowel de wijk als Leiden. In juli 2021 is hij samen met zijn vrouw Anca na 12 jaar buitenland in Leiden neergestreken, om precies jaar later met veel plezier naar de Herman Kleibrinkstraat in Vlietpoort te verhuizen.  Rob is een sportfanaat, en de buren zullen hem vaak hardlopend of in wielerkleren langs zien komen. 

Contact: penningmeester@vlietpoort.nl

 Jan Cannoo – Woonboot Trekvliet

Jan bekijkt de wijk van de ‘andere kant’, de overkant. Jan houdt een oogje in het zeil waar het de plannen van de gemeente betreft: Rijnlandroute en vernieuwing Lammenschansplein, verbreding van de brug zo vlak naast zijn woonboot. Facilitair manager in het dagelijks leven betekent dat Jan een praktische kijk op zaken heeft. Dankzij de inspanningen van Jan kunnen we in de donkere wintermaanden genieten van sfeerverlichting in de wijk.

Contact: bestuur@vlietpoort.nl

 


Marijke Verplancke – Delftse Jaagpad toren

Marijke woont in de toren met uitzicht op de Vliet, de haven, de zandschepen, roeiers, wandelaars en fietsers en als HR manager in het dagelijks leven is het haar tweede natuur om zich in te zetten voor het organiseren van sociale activiteiten in de wijk, het bevorderen van het woongenot en het nog verder verbeteren van de communicatie tussen de bewoners.

Contact: bestuur@vlietpoort.nl