Wijkvereniging Vlietpoort  -  even voorstellen onze betrokken bestuursleden

Hein Griffioen – Delftse Jaagpad dijkwoningen

Als ‘strategisch adviseur’ in het dagelijks leven heeft Hein de juiste papieren om een efficiente en effectieve voorzitter te zijn. Hein’s tweede naam is ‘duurzaamheid’. Onze voorzitter zou graag zien dat onze wijk verduurzaamt. Hein is zich derhalve mede in het belang van alle bewoners, aan het verdiepen in ‘groene daken’, gezamenlijk en duurzaam inkopen, ‘van-het-gas-af’:alternatieven voor energie voorziening van de wijk. Als u mee ge’zoomd’ heeft tijdens vergaderingen, heeft u al iets gehoord over het perspectief dat het water rond de wijk ons biedt waar het energie-winning betreft. 

Contact: bestuur@vlietpoort.nl

 


Arjen Bonestroo – Elly Kerkhofkade

Arjen is secretaris van de wijkvereniging, ex-politicus met sterke connecties in de gemeente Leiden. Een meester in bestuurskunde en onderwijs, betrokken bewoner en hondenliefhebber: daar kan de wijk z’n voordeel mee doen. 

Contact: bestuur@vlietpoort.nl

 

 

 


Hans Smit – Delftse Jaagpad dijkwoningen

Hans Smit, penningmeester. Na jaren succesvol zijn eigen bedrijf In Leiden gerund te hebben, weet Hans als geen ander hoe de penningen effectief te beheren. Onder Hans’ beheer is het financieel mogelijk gebleken om kleine initiatieven te ontplooien om de wijk veiliger, mooier en gezelliger te maken. 

Contact: penningmeester@vlietpoort.nl

 

 


Petra Helsloot – Herman Kleibrinkstraat

Petra is een relatieve nieuwkomer in de wijk, maar nu toch alweer een tijdje een veel geziene bewoner mede dankzij haar Border Collies. Als moeder van een tiener op de middelbare en zeer betrokken bewoner houdt Petra  zich bezig met het reilen en zeilen van de wijk. Petra heeft, samen met Arjen, contact met de wijkmanager over parkeren, afval, speelplaats en al die dagelijkse zaken die het woongenot beïnvloeden en de wijk een fijne leefplek maken niet in de laatste plaats voor de kinderen.

Contact: bestuur@vlietpoort.nl

 Jan Cannoo – Woonboot Trekvliet

Jan bekijkt de wijk van de ‘andere kant’, de overkant. Jan houdt een oogje in het zeil waar het de plannen van de gemeente betreft: Rijnlandroute en vernieuwing Lammenschansplein, verbreding van de brug zo vlak naast zijn woonboot. Facilitair manager in het dagelijks leven betekent dat Jan een praktische kijk op zaken heeft. Dankzij de inspanningen van Jan kunnen we in de donkere wintermaanden genieten van sfeerverlichting in de wijk.

Contact: bestuur@vlietpoort.nl

 


Marijke Verplancke – Delftse Jaagpad toren

Marijke woont in de toren met uitzicht op de Vliet, de haven, de zandschepen, roeiers, wandelaars en fietsers en als HR manager in het dagelijks leven is het haar tweede natuur om zich in te zetten voor het organiseren van sociale activiteiten in de wijk, het bevorderen van het woongenot en het nog verder verbeteren van de communicatie tussen de bewoners.

Contact: bestuur@vlietpoort.nl