Jaarplannen 2012

Beste Buurtbewoners van de Vlietpoort,

Als eerste wensen wij jullie allen vanuit het bestuur van de Wijkvereniging Vlietpoort een bijzonder gelukkig en gezond 2012. Het nieuwe jaar biedt ons weer velen kansen.

Denken aan goede voornemens is waarmee de meesten onder ons zijn gestart in het nieuwe jaar. Maar uit onderzoek blijkt, dat bij het nemen van goede voornemens uiteindelijk niet veel van deze voornemens overeind blijven.

Met dit gegeven in het achterhoofd kan ik met trots terugkijken op het afgelopen jaar.

Wij zijn gestart met het officieel maken van onze wijkvereniging. Er is positief gereageerd vanuit de wijk. We hebben onze eerste A.L.V. beleefd waarin veel buurtbewoners met goede suggesties kwamen. Het betekende voor ons als bestuur, dat de wijkvereniging leeft bij iedereen.

Wij zagen een leuke opkomst bij de tweede buurtbarbecue en niet te vergeten, er kwamen ondanks de kou toch veel bewoners een glühwein drinken bij het ontsteken van de lichtjes in de kerstboom. Om hierop terug te komen. Wij hebben €120,00 kunnen geven aan het goede doel Serious Request. Dit is opgehaald tijdens de veiling. Het geld hebben de kinderen uit onze wijk ingeleverd tijdens de succesvolle manifestatie op de Beestenmarkt. Dit alles kunnen jullie nalezen en zien met foto’s op de website van onze wijk

www.vlietpoort.nl

Op deze website staat nog meer informatie. Ook de namenlijst met telefoonnummers voor de hulpdienst. Informatie over de wijkschouw die we hebben gelopen met de wijkagent.

Leuke foto’s van de verschillende evenementen binnen de wijk. Hebben jullie zelf als bewoner iets vertellen over de wijk of je hebt wat suggesties wat je met anderen wil delen. Stuur dit idee dan door naar Chris Verplancke voor de website: chris@verplancke.nl

Er staat weer een hoop nieuwe dingen te gebeuren dit jaar. Zo hebben we nog onze werkgroep o.l.v. PieterPaul Spoek die hard aan het werk is om onze belangen te behartigen wat betreft de Rijnlandroute. Wij wensen de werkgroep hier heel veel succes mee, want er gaat veel tijd in zitten.

Als vereniging zoeken we geregeld contact met de gemeente over het groenonderhoud binnen de wijk en ook met de wijkagent hebben we goed contact gemaakt. Wanneer er problemen zijn kan dit ten allen tijde bij ons of de wijkagent worden gemeld.

Als bewoners hebben we ook onze eigen verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de veiligheid binnen de wijk.

Dat geldt bv. voor het uitlaten van de honden en het opruimen van de poep tot aan het te hard rijden binnen de wijk. Denk aan de kinderen die hier wonen en regelmatig spelen. Zoveel ruimte hebben zij hier niet buiten.

Onderstaand geef ik u alvast twee data door die reeds gepland zijn in 2012.

Noteer deze alvast..

Woensdag      4-4-2012          Algemene Ledenvergadering 20.00 uur Delftse Jaagpad 4

Zondag          19-8-2012         Zomerfeest, dit wordt een Spaanse middag, paella eten bij de haven

Zondag          9-12-2012         Kerstboom ontsteken van het licht

 

Met vriendelijke groet

Theolieke Smit

Delftse Jaagpad 4

2324AA Leiden

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.